Εταιρεία

Η επιχείρηση μας
Geotrian - professional servicesΙδρύθηκε από τον Τριανταφυλλίδη Βασίλειο το 1992 ως λογιστικό γραφείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με το όραμα της δημιουργίας μιας επιχείρησης που θα προσέφερε υπηρεσίες ποιότητας και κέρδη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις. Σήμερα μετά από 28 χρόνια αριθμούμε ένα ευρύ πελατολόγιο που καλύπτει όλο το φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το γραφείο μας, συνδυάζοντας το επιχειρηματικό πνεύμα με το σεβασμό στον άνθρωπο, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αναπτυχθεί σημαντικά και να εξελιχθεί σε μια ισχυρή δύναμη στο χώρο των Λογιστικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η απόλυτη γνώση του αντικειμένου, η άριστη οργάνωση αλλά και η αμεσότητα είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά που επέτρεψαν στην Geotrian – professional services να επικρατήσει στον κλάδο της.

Ανάπτυξη με νέες τεχνολογίες


Η Geotrian - professional services κλείνοντας δύο δεκαετίες συνεχούς λειτουργίας συνεχίζει την ανοδική της πορεία και με βασικό μας μέλημα τη συνεχή ανάπτυξη της από το 2010 δραστηριοποιείται και στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων (web design) και της ανάπτυξης web applications.Καθημερινή και κύρια επιδίωξή μας είναι να είμαστε πολύτιμοι συνεργάτες για τους πελάτες μας και να τους υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, στη προσπάθεια τους για ένα καλύτερο και πιο κερδοφόρο μέλλον, παραμένοντας αξιόπιστοι και συγχρόνως σταθεροί στις αξίες μας. Η επιχείρηση μας αποτελεί ένα καθημερινό σύμμαχο στην προσπάθεια σας για ένα ανταγωνιστικότερο μέλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια με γνώμονα τη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη συνεχή ενημέρωσή μας, προσπαθούμε να μεταδίδουμε το πάθος και την αγάπη για αυτό που κάνουμε στους συνεργάτες μας. Επιθυμία μας η καλύτερη εξυπηρέτησή σας!